Monday, June 30, 2008

Den rådne banan?


Når jeg ser verden gennem søgeren og trykker på udløseren tænker jeg ofte, at dét her bliver et godt billede. Jeg har imidlertid sjældent ret. Ofte viser de billeder jeg dårligt kan huske jeg tog sig at være de bedste.
Sådan var det med det her. Jeg sad og bladrede en rulle ret kedelig skud igennem og pludselig kom jeg til det her, og vidste med det samme at det ville blive en af mine ynglings.
Det jeg godt kan lide ved det er den helt rene enkelthed der er over det. Og farverne er så cremede og lækre, hvilket skyldes krydsfremkaldelsen.
Stemningen er præcis så surrealistisk som der er i et tom busstoppested i yderområderne i Danmark.

Billedet er skudt på kodak Ektacrome E 100 GX dia film og fremkaldt i C-41.

7 comments:

David said...

I found your blog on Dyxum. Some nice photos here! Nice work.

Werner Heyckendorff said...

Thanx david...glad you liked some.

Werner

Lennart said...

Ja jeg ved næsten ikke hvad jeg skal sige. Hvert eneste foto overrasker mig. Man fornemmer virkelig at du har noget at sige med dine fotos, og det ikke bare handler om at tage et foto der ser pænt ud. Der er mange lag i dine billeder, der er dybde - det er fedt!

Werner Heyckendorff said...

Tak Lennart...og i lige måde kan jeg sige.

Har lige tjekket din blog og det ser godt ud, men det er irriterende at man ikke kan kommentere dine indlæg.

Mit eget håb for den her blog er at skabe et dansk fotografisk forum hvor fotografi kan diskuteres uden for meget snak om kamera og fototeknik. Selv om jeg hader kunst termen så synes jeg der mangler en dansk side med en mere kunstnerisk tilgang til fotografi.

Egentlig ville jeg gerne lave en mere åben struktur på siden, hvor al snakken frem og tilbage kunne ses direkte, men jeg har ikke en dyt forstand på html.

Wern

Lennart said...

Tak :)
Jeg hat tænkt på det der med kommentarfunktion og jeg ser om det ikke kan lade sig gøre.

Hvis du vil have de muligheder på din blog var det måske en ide og flytte den til www.wordpress.com der er mulighederne mange selvom man ikke kender til kodning..

Ellers er der www.joomla.org hvilket jeg bruger. Der er der også massere af tilføjelsesmuligheder og et dansk forum når man mangler hjælp.

Men jeg håber dit ønske med bloggen går i opfyldelse, da jeg i hvert fald ikke har støt på sådanne sites tidligere og der mangler helt sikkert sådan et.

Lennart said...

Hej igen

Har lige et spørgsmål til dig:
Lever du enlig af at fotografere, eller er det blot en hobby?

Werner Heyckendorff said...

hej Lennart.
Jeg vil lige tjekke det der .wordpress. og .joomlaa. ud.

Og nej jeg lever ikke af at fotografere, men lever FOR at fotografere.
Det jeg laver egner sig desværre ikke umiddelbart til at leve af.

Werner